Ветчінніца Redmond RHP-M02
Ветчінніца вкрай проста. Є циліндрів з нержавійки ємністю близько одного літра, дві кришки і чотири пружинки. Для виготовлення м'ясної продукції вам знадобляться спеціальні мішки для запікання. У них укладається підготовлений вами фарш з наповнювачами. Заправлену ветчінніцу ми занурювали в мультиварку (водою залити прилад повністю), готували 40 хвилин - результат як правило радує.
Ветчінніца REDMOND RHP-M02 — пристрій, призначений для приготування шинки, рулетів та інших делікатесів з м'яса, птиці або риби з додаванням різних спецій і наповнювачів. Принцип роботи приладу полягає в стисненні інгредієнтів всередині прес-форми при одночасній тепловій обробці (варіння або запіканні). З ветчінніцей REDMOND RHP-M02 ви будете радувати своїх близьких і гостей чудовими ситними ласощами, приготованими в домашніх умовах з натуральних продуктів без використання будь-яких консервантів і барвників.
Ви можете використовувати ветчінніцу в мультиварці (з об'ємом чаші не менше 5 літрів), а також в духовій шафі, аерогрилі або просто в каструлі відповідного обсягу на плиті.
Спосіб застосування:
- Підготувати м'ясо ( все на Ваш вибір), порізати змішати різний тип м'яса, нашаткувати овочі (за смаком) - одним словом замаринувати;
- Скріпити дно ветчінніци з циліндром; li >
- Укласти всередину циліндра пакет для запікання (він же рукав). Все для того що б сік з м'яса залишався цілком у страві;
- Розмістити і трохи спресувати руками м'ясо в ветчінніце;
- загорнути вільні краї пакета всередину прес-форми і накрити кришкою;
- Затягнути пружини, скріпивши ними дно з кришкою;
- Потім можна використовувати один із способів, в даному випадку це варіння в каструлі з водою;
- Укласти ветчінніцу на дно каструлі, залити водою що б ветчінніцу покрило водою повністю і поставити на вогонь;
- Коли вода в каструлі закипить, залишити варитися на середньому вогні протягом години. За цей час м'ясо провариться і спресується під тиском пружин;
- Після, вийняти ветчінніцу з каструлі і дати їй охолонути до кімнатної температури, зняти пружини, і виштовхнути дно, тим самим діставши саме страва. Просто розгорніть Ваше м'ясо з пакета і нарізуйте.
Характеристики:
- Тип пристрою: прес-форма для термічної обробки продуктів;
- Матеріал корпусу і знімних деталей: нержавіюча сталь.
Комплектація:
< li> Корпус; - Кришки знімні (2 шт.);
- Пружини стягують (4 шт.) .
* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.
* Магазин не несе відповідальності за зміни внесені виробником.
* Ціна вказана за товар, без урахування доставки і післяплати . sp an>
Увійти