Ручний диспенсер дозатор форма для приготування пончиків і донатів "Майстер пончик" (237)

Код товару:
1612
95,00 грн.
В наявності
Купити в 1 клік

Форма для приготування класичних пончиків.

 

 

 

Форма перетворить безформне тісто в пончики.  

Майстер пончик   можна використовувати в якості дозатора тесту при приготуванні оладок і млинців . Обсяг - 0,5 л.

Форма для приготування в домашніх умовах пончиків. Форма оснащена спеціальним ножем-дозатором, що працюють за принципом шприца.

Інструкція:

покладені не густе тісто для пончиків в дозатор
Тримайте над ємністю з нагрітим маслом
Вставте пальці в призначені для цього місця і швидко натисніть і відпустіть поршень великим пальцем
очищення пристосування для виготовлення пончиків
Поршень легко викручується для очищення. Утримуючи нижній випускний клапан поверніть ручку поршня, викрутивши його для очищення.
Зніміть тримач для пальців притиснувши дістаньте його з колби
Збірка проводиться в зворотному порядку

Характеристики :
Матеріал: пластик
Розмір: діаметр : 9,5 см; висота: 18 см

Рецепт:

В міксер 500гр води, 500гр борошна, 50гр дріжджів, сіль, цукор за смаком.  
Перемішувати поки суміш не стане однорідною і не жорсткою. Накрити миску серветкою і залишити в теплому місці на 45-60 хвилин. Розігріти наповнену олією сковорідку до 180гр.
Робити пончики як зазначено в інструкції вище.
Подавати пончики гарячі з медом і корицею

 DDDCM Plastic Donut Maker Machine Mold DIY Tool Kitchen Patisserie Bake Ware maken Bak Ware Keuken Accessoires bakvorm (Kleur: White): Amazon.nl

Рецепти пончиків:

< strong> "Бабусині пончики"
1 стакан молока, 1 яйце, 3 склянки борошна, 1 ч. ложка солі, 3 ст .ложкі цукру, 2,5 ч.ложки сухих дріжджів, 1/4 склянки рафінованої олії.
У тепле молоко додайте яйце, сіль, цукор. Борошно та дріжджі змішайте, всипте в мо & shy; лочние суміш. У тісто додайте масло, перемішайте, дайте настоятися 5-7 хвилин.

"Новоуренгойскій пончики"
2 склянки кефіру, 2 яйця, 2-3 столові ложки цукру, 1 пачка розпушувача (або 1 ч.ложка зі & shy; ди, гашеного оцтом ), 3 склянки борошна.
Цукор і розпушувач збийте з яйцями. Додайте кефір і борошно, дайте настоятися 15 хвилин.

Ваша оцінка
×
Купити в 1 клік